Användarvillkor

Välkommen till https://fridfullresa.org/! Dessa villkor styr din användning av vår webbplats, så läs dem noga innan du börjar använda våra tjänster.

Genom att använda vår webbplats godkänner du att följa dessa villkor och alla tillämpliga lagar och föreskrifter. Om du inte accepterar dessa villkor ber vi dig att inte använda vår webbplats.

  1. Användning av innehåll Allt innehåll på vår webbplats, inklusive text, bilder, videor och andra material, är skyddade av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter. Du får endast använda vårt innehåll för personligt och icke-kommersiellt bruk. All annan användning av vårt innehåll kräver vårt skriftliga godkännande.
  2. Ansvarsfriskrivning Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på vår webbplats, men vi garanterar inte att all information är korrekt, fullständig eller aktuell. Vi tar inget ansvar för eventuella förluster eller skador som kan uppstå genom användning av vår webbplats eller vårt innehåll.
  3. Externa länkar Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som vi inte kontrollerar eller underhåller. Vi tar inget ansvar för innehållet på dessa webbplatser och vi uppmanar dig att läsa deras villkor och integritetspolicyer.
  4. Ändringar av villkoren Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. Vi kommer att publicera uppdaterade villkor på vår webbplats och det är ditt ansvar att läsa dem och följa dem.
  5. Kontakta oss Om du har några frågor eller kommentarer om våra villkor, vänligen kontakta oss via vår webbplats.

Genom att använda vår webbplats samtycker du till dessa villkor och alla tillämpliga lagar och föreskrifter.