Om Oss

Hej och välkommen, jag heter Elin Johansson. Jag föddes och växte upp i vackra Göteborg, men har sedan 10 år tillbaka valt att bosätta mig i den pittoreska staden Lund i Skåne.

Från en tidig ålder var jag alltid fascinerad av livets mystiska och andliga aspekter. Jag finner stor tillfredsställelse i att utforska nummermystik, numerologi och meditation. Änglarnas nummer, speciellt, har alltid haft en särskild plats i mitt hjärta. Dessa intressen, som har guidat mig genom livet, ledde mig till att uppnå en kandidatexamen i Humaniora vid Lunds Universitet.

Mitt liv har alltid varit ett äventyr av självupptäckt och personlig tillväxt, präglat av mitt intresse för det andliga och okända. Jag har dedikerat mycket av min tid åt att utforska och förstå de mystiska aspekterna av vårt universum.

Med en passion för att dela mina insikter och upptäckter har jag beslutat att äga och driva fridfullresa.org. Mina dagar består nu av att skriva och dela mina insikter om änglarnas nummer, meditation och andra andliga ämnen som ligger nära mitt hjärta.

Fridfullresa.org är mer än bara en webbplats för mig, det är ett uttryck för min själ och en plattform för att dela min passion med världen. Mitt mål är att hjälpa andra att hitta den inre frid och uppfyllelse som jag har hittat genom min andliga resa.

Tack för att du tagit dig tid att lära känna mig. Jag hoppas att vi kan utforska livets mystik tillsammans.

Tack för att du besöker fridfullresa.org! Vi hoppas att du hittar det du hittar och webbplats kan hjälpa dig att uppnå dina mål för hälsa och välbefinnande

Hur Skiljer Sig Er Webbplats Från Andra Platser Som Erbjuder Liknande Innehåll?

På vår webbplats hittar du unikt innehåll som är utformat för att hjälpa dig att förbättra din livskvalitet och själsliga välbefinnande. Vi strävar efter att erbjuda ett brett spectrum hunting information om hälsa, meditation, personlig utveckling, yoga, filosofi och kognitiv beteendeterapi som kan passa alla våra läsares behov.

Vi arbetar hårt för att skapa innehåll som är lättillgängligt, engagerande och inspirerande. Vår webbplats är också utformad för att skapa en varm och välkomnande miljö där alla kan känna sig stödda i sin personliga utveckling.

Vi är övertygade på vår webbplats är annorlunda och unika med andra platser som erbjuder liknande innehåll. Vi hoppas att du kommer att finna vårt innehåll inspirerande och användbart för att förbättra ditt liv och din själsliga hälsa. Tack för att du besöker vår webbplats!

Are There Any Costs or Subscription Requirements to Use Your Website?

Nej, det finns inga kostnader eller abonnemangskrav för att använda vår webbplats. Vi erbjuder helt enkelt information för att hjälpa dig förbättra din hälsa och ditt välbefinnande. Om du letar efter mer djupgående information kan du besöka vår systerwebbplats innerfuel.net där det finns ett abonnemangsalternativ tillgängligt.

Vi vill att vår webbplats ska vara tillgänglig för alla och arbetar hårt för att erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad. Tack för att du besöker vår webbplats och vi hoppas att du hittar det användbart!

Vilka Är Era Målgrupper Och Hur Försöker Ni Nå Ut Till Dem?

Vår målgrupp är alla som är intresserade av att förbättra sin hälsa, sitt välbefinnande och personliga utveckling. Vi strävar efter att nå ut till så många människor som möjligt genom att erbjuda högkvalitativt och relevant innehåll på vår webbplats.

Vi arbetar också aktivt för att marknadsföra vår webbplats genom sociala medier, samarbeten och andra kanaler för att nå ut till en bredare publik. Vi är övertygade om att alla kan dra nytta av de verktyg och tekniker som vi delar på vår webbplats, oavsett ålder, kön eller bakgrund.

Vi är glada att du besöker vår webbplats och hoppas att du finner vårt innehåll intressant och användbart för din personliga utveckling och hälsa. Tack så mycket för att du är en del av vår gemenskap!

För annonsering och samarbete, vänligen skicka ett e-postmeddelande. sanalilansitesi@gmail.com

Elin Johansson