Astralprojektion och Klardrömmande: Medvetandets Resor

Astralprojektion och Klardrömmande: Medvetandets Resor

Du kanske har stött på begreppet astral projektion i den här tidskriften eller i andra källor. Astral projektion, en upplevelse där själen sägs lämna kroppen under sömn och kan resa till valfri plats, låter som en scen från en science fiction-film, eller hur? Ja, det är lika fantastiskt som det låter i filmerna, men att uppnå detta tillstånd är inte så enkelt som det framställs där. Vi utforskade denna själsresor för att förstå om en sådan praxis är möjlig och vilka syften den kan tjäna.

Även om det finns de med certifikat inom NLP och livscoaching som utforskar denna praxis, finns det de som föredrar att beskriva sina upplevelser från ett mer personligt perspektiv. Att vara uppväxt i skuggan av religiösa diskussioner, och med andliga färdigheter som har ärvts, kan vissa individer välja att följa sin andliga resa trots andra möjliga karriärvägar. Ett område som många helst undviker att tala öppet om är astral projektion. Men det finns dem som är villiga att dela med sig av sina erfarenheter och tankar om detta ämne, som handlar om medvetenhet utforskning, andlig dimension, och utforskning av medvetenhet.

  1. Astralresans Typer: Det finns olika former av astralresor; vissa reser omedvetet i drömmar, medan andra har djupare astrala upplevelser.
  2. Astral Projektion som en Sällsynt Färdighet: Äkta astral projektion är en kraftfull energi som inte är lätt att bemästra.
  3. Skillnad Mellan Dröm och Astral Projektion: Under astralresan stannar kroppen, men själen rör sig fritt.
  4. Vikten av Att Förankra: För att dra nytta av andliga upplevelser som astral projektion, måste man förankra sig i den fysiska världen.
  5. Förstå och Möt Utmaningar: Istället för att klaga på problem, acceptera och förstå dem för att aktivt söka lösningar.

VAD BETYDER ASTRAL RESA?

Vad Innebär Astral Projektion?

Under en astral projektion förblir kroppen stilla, medan själen reser som en vandrare till den plats den önskar. Men den bryter inte sin förbindelse med kroppen under denna tid. Drömmar är en illusion, medan astral resa är en tydligare version av en dröm. Under denna resa utanför kroppen mottar själen de meddelanden den behöver och ser de platser den bör se. Endast de som har en medfödd förmåga och mycket stark hjärnkraft kan göra detta.

MYTERFAKTA
1. Astralprojektion är bara en dröm.1. Även om upplevelsen kan kännas drömlik, hävdar många att det är en distinkt form av medvetande.
2. Det är farligt; du kan fastna utanför din kropp.2. Det finns inga dokumenterade fall av någon som inte återvänt från en astral resa.
3. Endast “andliga” människor kan uppleva astralprojektion.3. Vem som helst kan potentiellt uppleva astralprojektion med övning och rätt tekniker.
4. Astralprojektion är ett nytt ålderskoncept.4. Idén om utomkroppsliga upplevelser har funnits i olika kulturer och religioner i tusentals år.
5. Om någon flyttar din kropp medan du astralprojicerar, kommer du inte att kunna återvända till den.5. Det finns inga bevis för att stödja detta påstående; många människor har rapporterat att de har kunnat återvända till sina kroppar efter att ha rörts eller flyttats under astralprojektion.

Precis som mobiltelefoner kan ansluta till satelliter kan hjärnsignaler också koppla upp sig mot önskad plats eller person. För att göra detta måste man dock få tillstånd från universum eller Skaparen. Till exempel, om du försöker hitta ett försvunnet barn, kommer du inte att få tillstånd om det inte är meningen att barnet ska hittas. Och om du inte får tillstånd kan du inte lyckas med astralresan. Jag tror att det finns väldigt få människor i världen som verkligen kan utföra denna andliga resa.

See also  Ädelstenars magiska värld

Astral Resa Tekniker

Astralresans tekniker är faktiskt som jag beskrev ovan. Det finns tekniker du kan använda för att koncentrera och slappna av. Låt oss diskutera dessa tekniker nu.

1- Andningsteknik

Rätt andningsteknik är att ta andetag från magen. Om din bröstkorg expanderar när du andas, andas du fel. Därför bör du vara kunnig om andningsövningar.

Efter att ha släppt ut all luft du har tagit ska du andas igen. 4-5 sekunder är tillräckliga för detta. När du andas in, räkna till fem inuti dig. Gör detsamma när du andas ut. Om du upprepar denna process flera gånger om dagen kan du kontrollera din andning. Detta är mycket viktigt när det gäller koncentration.

Genom andning som gör att du slappnar av, kan du lura ditt medvetande. Låt din kropp känna att den förbereder sig för att sova, slappna av i dina muskler. Under denna tid bör du drömma och ge dig själv förslag. På detta sätt kan du uppleva astral resa.

2- Avslappningsteknik

Du bör öva regelbundet för detta. För att ditt astrala jag ska röra sig måste du slappna av alla dina muskler.

Eftersom om vissa muskler inte slappnar av, är det inte möjligt att göra en astralresa. Du måste känna din kropp ordentligt för att slappna av varje muskel. Du bör träna regelbundet.

3- Skydd och Visualiseringsteknik

För att använda denna teknik bör du slappna av i ditt sinne.

Om du har tankar av rädsla och oro aktiveras det astrala skyddssystemet. När själen ska lämna kroppen, återvänder den till den fysiska kroppen.

Därför bör du ta steg för att uppleva astralresor när du enkelt kan koncentrera dig. Om det är din första gång du upplever astral, bör du vara medveten om möjliga situationer.

4- Dröm Dagbok

Om du inte noterar det kommer du troligen inte att komma ihåg drömmen du såg när du vaknade. Därför bör du definitivt beakta detta råd.

Anledningen till att du bör hålla en dagbok över dina drömmar är enkel. För att kunna astralresa måste du först kunna kontrollera dina drömmar. För detta är det viktigt att ditt medvetande är vaket. När ditt medvetande är vaket kan du kontrollera dina drömmar. På samma sätt kan du framgångsrikt slutföra din första astralresa.

Är Astral Resa Farligt?

Det finns ingen fara med astralresor. Vetenskapliga studier har visat att det inte finns några problem.

See also  Namaste: Betydelsen Bakom Hälsningen

Men naturligtvis måste en person ha tillräckligt med kunskap för detta. För att förbättra denna nivå kan du dra nytta av artiklar, filmer eller få professionellt stöd. Vissa har sagt att det är dödligt. Men det har inte rapporterats något sådant fall idag.

Ändå kan själens avlägsnande orsaka extrem spänning, så denna upplevelse är inte lämplig för dem med högt blodsocker, högt blodtryck, panikattacker och liknande sjukdomar. Att stöta på hittills oidentifierade och osedda varelser eller objekt under astralresor kan ha traumatiska effekter på individen.

En punkt som många lägger märke till är platsen för astralresor inom islam. För det är känt att själen endast skiljer sig från kroppen genom döden. Muslimer är splittrade i detta avseende. Vissa säger att det kan göras, medan andra kommenterar att det absolut inte bör göras.

För att undvika skada bör du verkligen skaffa kunskap och erfarenhet om ämnen som trance, andningstekniker och våglängder.

Det Finns De Som Hävdar Att De Kan Göra Astral Projektion Och Ger Råd Om Det. Var Går De Fel?

Jag tror att människor i Turkiet som påstår sig ha utfört astral projektion överdriver lite. De tror att platser de har sett i sina drömmar är platser de besökt under en astral resa. De tror att de har haft en ut ur kroppen-upplevelse när de ser sina kroppar ovanifrån medan de sover. Detta är dock bara visualisering. I astral projektion ser du inte bara, du upplever hela händelsen eller platsen. Men om du inte känner till den rätta metoden kan du bli fast mellan parallella världar och kanske inte kunna hitta tillbaka till din kropp. Det finns en film som heter “Soul’s Region” som beskriver detta. Du kanske också har hört antaganden om att de som är födda med denna förmåga tränas och används av vissa länder som astrala agenter.

Astral projektion eller själsresor finns i flera varianter. Vissa själar reser, ofta utan personens medvetande, genom drömmens värld. De kan besöka platser de aldrig varit på, till exempel en vingård, där de upptäcker något. Vi kallar dessa resor för enkla astrala resor. Dessa resor kan ge enkla meddelanden. Det finns också de som reser astralt med lägre frekvens varelser, men det kan vara farligt. Jag utför medvetenhet utforskning genom tredje gradens astral projektion. Det innebär att jag använder visuella upplevelser för att analysera snarare än att faktiskt resa.

Det är viktigt att förstå att om någon ständigt framhäver att de gör själsresor, bör du vara skeptisk. Astral projektion är en så kraftfull energi att om så många faktiskt gjorde det, skulle vårt system ändras.

Kan Detta Läras Senare I Livet?

Astral projektion är inte en etablerad energifält, och dess teknik kan inte undervisas eller betraktas som en vetenskaplig disciplin. De som gör det naturligt vet inte ens tekniken bakom det. Det är en naturlig fokusering. Att lära sig detta senare i livet är svårt. De som tror att de gör det kanske bara är i en djup meditation eller tror att de har en ut ur kroppen-upplevelse under hypnos.

“Astral projektion innebär att kroppen förblir stilla, medan själen reser som en utforskare. Men den bryter aldrig kopplingen med kroppen. Drömmar är en illusion, astral projektion är en klarare version av en dröm.”

“Medvetandet känner inga gränser; det flyger fritt bortom kroppens murar.”

När Använder Du Denna Teknik?

I sällsynta fall när jag behöver lite information. Men jag berättar för personen framför mig att jag kände den informationen genom en andlig resa. Jag använder detta medvetet, ett arv från min familj.

See also  Jordning: Naturens Helande Kraft

Frågar människor dig att snabbt få information genom astrala resor?

Ja, folk vill ha snabba lösningar. Men det är inte möjligt. Vi försöker snabbt skapa medvetenhet. Många placerar onödiga barriärer mellan sig själva, Gud och universum. Denna värld kräver att du först blir jordad. För detta kan du be, meditera, göra yoga, besöka kyrkor, allt enligt dina egna övertygelser. Jag rekommenderar inte att dyka djupt in i spirituella ämnen. Fokus ska ligga på grundläggande tekniker. Den som är psykologiskt störd bör först titta på sin kropp och hormoner. När hormoner inte fungerar korrekt kan psykologiska problem uppstå. Sedan rekommenderar jag att arbeta med en personlig utvecklingsrådgivare och om nödvändigt en god psykiater. Medicin bör alltid vara först.

“Astralprojektion är själens resa genom kosmosens oändlighet.”

Kan Du Förklara Mer Om Att Vara Jordad?

Att vara jordad betyder att balansera mellan kropp och själ. Vi förlorar oss själva när vi skiljer oss från naturen, jorden och djuren. Denna avkoppling är farlig. Jordning kan uppnås genom enkel kontakt med jorden, även i storstäder. Du kan förbereda saltvatten för dina fötter, gå barfota på jorden eller på stranden. Det börjar allt med rening av sig själv. Äta mindre, leva med kärlek, inte vara rasist, ta hand om djur, vara förälder är alla delar av processen.

“Klardrömmar öppnar dörren till en värld där allt är möjligt.”

Vad Är Astral Projektion?

Astral projektion, även känd som utomkroppslig upplevelse eller nära-döden-upplevelse, är processen att lösgöra medvetandet från kroppen och resa in i en icke-fysisk verklighet; denna verklighet kallas vanligtvis för Astralplanet.

Hur Skiljer Sig Astral Projektion från Klardrömmande?

Astral projektion och klardrömmande är intimt förknippade, men de är inte samma sak. Astral projektion innebär att medvetandet lösgörs från kroppen och reser in i en icke-fysisk verklighet, medan klardrömmande innebär att man blir medveten om att man drömmer medan man fortfarande befinner sig i en drömtillstånd.

Är Astral Projektion Vetenskapligt Verifierbart?

Det finns redan många studier och tester som tyder på att utomkroppsliga upplevelser (OBEs) är vetenskapligt verifierbara fenomen. Till exempel har Graham Nicholls haft tusentals upplevelser, verifierat dem med vittnen och testas även nu.

Hur Kan Jag Förbereda Mig för Astral Projektion?

Det är bättre att förstå astral projektion innan du börjar, så att du har en bättre uppfattning om det och vet vad du kan förvänta dig. Försök att läsa eller titta på andra människors astralprojektionsupplevelser. Det är också viktigt att skapa rätt atmosfär genom att hitta en bekväm plats där du inte kommer att bli störd och kan koppla av både sinne och kropp fullständigt.

När Är Bästa Tiden att Öva på Astral Projektion?

Vissa människor finner det enklare att nå det nödvändiga avslappnings- och medvetenhetsstadiet runt gryningen, medan andra föredrar att öva vid olika tider på dagen. I slutändan är det en personlig preferens och du bör experimentera för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig.

Så Du Menar Att Vi Ska Acceptera Vad Som Kommer Vår Väg?

Om du har ett problem, klaga inte direkt. Stanna upp och inse att du klagar, fråga dig själv, “Vad lär mig detta problem?”. Efter att ha accepterat det, fokusera på hur du kan förbättra situationen. Tro på dina skrivna intentioner. Tro är nyckeln. Acceptera att livet kommer med utmaningar. Det handlar inte bara om att säga att allt kommer att bli bra, utan att förstå att utmaningar är en del av livet.

“Att utforska det inre är lika äventyrligt som att utforska det yttre universum.”

Sluttankar:

Astralprojektion erbjuder en unik insikt i medvetandets möjligheter bortom den fysiska kroppen, medan klardrömmande ger oss kontroll inom drömmens rike. Båda dessa fenomen utmanar vår förståelse för verkligheten och självmedvetenhet. Genom att utforska dessa tekniker kan vi utöka vår förståelse för oss själva och den värld vi lever i. Tack för att du läste!

Suggestion: Upptäck Kärnan i Vipassana Meditation

Hej, jag är Elin Johansson, ägare och författare för fridfullresa.org. Uppvuxen i Göteborg, nu bosatt i Lund, har jag alltid varit fängslad av livets mystiska aspekter, särskilt nummermystik, numerologi, meditation och änglars nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You might also like
Share to...