Brännbollsyran 2024

Brännbollsyran 2024

Vilka artister kommer till Brännbollsyran 2024?

Brännbollsyran 2024 har redan ägt rum, festivalen hölls den 31 maj – 1 juni 2024. Följande artister uppträdde på festivalen:

 • Zara Larsson
 • Lil Tjay
 • Alan Walker
 • Galantis
 • Victor Leksell
 • Maskinen
 • Asme
 • Roc Boyz

Utöver dessa kända artister spelade också många lokala band och artister på festivalen, vilket bidrog till en bred och varierad musikupplevelse.

Vem vann Brännbollsyran 2024?

I finalen av Brännbollsyran 2024 möttes High Rise och Salming. Matchen blev en rysare, men till slut vann High Rise med poängen 76-73. Detta var tredje året i rad som High Rise tog hem segern i Brännbollsyran.

Några detaljer om finalen:

 • High Rise tog en tidig ledning och höll den under större delen av matchen.
 • Salming kom starkt tillbaka i det andra innespelet och reducerade till 59-63.
 • High Rise lyckades dock rycka ifrån igen i det tredje innespelet och vann till slut med tre poängs marginal.

High Rise firades stort av sina fans och lagkamrater efter matchen. Deras välförtjänta seger reflekterade deras starka prestationer genom hela turneringen.

Vad kostar biljetter till Brännbollsyran 2024?

Eftersom Brännbollsyran 2024 redan har ägt rum, är det svårt att ge exakt information om biljettpriserna. Generellt varierar priserna beroende på typ av biljett och när de köps. Följande typer av biljetter fanns tillgängliga för Brännbollsyran 2024:

 • 2-dagarsfestivalpass: Gav tillträde till festivalen under båda dagarna.
 • 1-dagarsbiljett: Gav tillträde till festivalen antingen på fredagen eller lördagen.
 • After Party-biljett: Gav tillträde till after partyn på lördagen.
 • VIP-biljett: Gav tillträde till ett VIP-område med exklusiva förmåner, som tillgång till en bar och toaletter.
Se även  Änglanummer 13: Betydelse och Symbolik

Biljettpriserna varierade beroende på när de köptes. Ett 2-dagarsfestivalpass kostade exempelvis mellan 1 700 och 2 600 kronor.

När slutar Brännbollsyran?

Brännbollsyran 2024 avslutades den 1 juni 2024. Nästa Brännbollsyran kommer att hållas den 30-31 maj 2025.

Hur många biljetter är sålda till Brännbollsyran?

Exakta siffror på antalet sålda biljetter till Brännbollsyran 2024 är inte offentligt tillgängliga, men Brännbollsyran är en av de mest populära festivalerna i Sverige och lockar tusentals besökare varje år. Till exempel såldes cirka 25 000 biljetter till festivalen 2023. Det är rimligt att anta att antalet sålda biljetter till Brännbollsyran 2024 var i samma storleksordning.

Några faktorer som kan ha påverkat antalet sålda biljetter till Brännbollsyran 2024 inkluderar:

 • Lineup: Vilka artister som spelade på festivalen.
 • Väder: Vädret under festivalen.
 • Ekonomi: Den ekonomiska situationen i Sverige.
 • Biljettpriser: Priset på biljetterna.

Brännbollsyran 2024 var en succé och lockade många besökare, vilket är ett tecken på festivalens fortsatta popularitet.

Sammanfattning

Brännbollsyran 2024 var en händelserik festival med uppträdanden av stora artister som Zara Larsson, Lil Tjay och Alan Walker. High Rise vann brännbollsturneringen för tredje året i rad, och biljetterna såldes i stor mängd trots att exakta siffror inte är tillgängliga. Nästa Brännbollsyran är planerad till den 30-31 maj 2025, vilket ger ännu en chans att uppleva denna unika kombination av sport och musik i Umeå.

Brännbolls-VM 2024: En Spännande Final och High Rises Tredje Titel

Brännbolls-VM 2024 avgjordes den 1 juni på Mariehemsängarna i Umeå och bjöd på en oförglömlig final mellan High Rise och Salming. Den spännande matchen slutade med att High Rise tog hem segern för tredje året i rad, efter att ha besegrat Salming med poängen 76-73.

Se även  8288 Ängelnummer – Betydelse och Tvillingsjäl

High Rise tog tidigt kommandot i matchen och höll ledningen under större delen av spelet. Salming kämpade dock tillbaka starkt i det andra innespelet och reducerade ställningen till 59-63. Trots den imponerande upphämtningen från Salming, lyckades High Rise återigen utöka sin ledning i det tredje innespelet och säkrade därmed segern.

Matchdetaljer

 • Slutresultat: High Rise 76 – Salming 73
 • Bästa poänggörare i High Rise: Simon Hansson med 22 poäng
 • Bästa poänggörare i Salming: Viktor Andersson med 20 poäng
 • Publikantal: Cirka 10 000 personer

Denna final var inte bara en kamp om titeln, utan också ett uppvisande av högkvalitativ brännboll från båda lagen. High Rise visade återigen varför de är en av världens bästa lag genom att säkra sin tredje raka VM-titel. Lagets triumf firades stort, och deras prestation genom turneringen cementerade deras ställning som mästare.

För Salming blev finalen en hjärtskärande förlust, men deras insats visade att de är fullt kapabla att konkurrera på högsta nivå. Laget kämpade tappert och kommer med all säkerhet att vara en stark utmanare nästa år, fyllda med revanschlust.

En Värdig Final i en Prestigefylld Turnering

Brännbolls-VM 2024 var en stor framgång och cementerade sin plats som en av de mest prestigefyllda turneringarna inom brännboll. Med cirka 10 000 åskådare på plats blev finalen en minnesvärd upplevelse för alla närvarande. Den intensiva matchen och den höga kvalitén på spelet gjorde finalen till en värdig avslutning på en fantastisk turnering.

High Rise visade återigen sitt dominans och skicklighet, vilket gör dem till favoriter även inför nästa års turnering. Salming, trots förlusten, visade att de har vad som krävs för att vara med och slåss om titeln och kommer säkerligen tillbaka starkare.

Se även  Änglanummer 40: Betydelse och Symbolik

Brännbolls-VM 2024 var inte bara en tävling, utan också en firande av sporten brännboll, med starka prestationer, entusiastiska fans och en atmosfär av sportslig gemenskap. Alla som deltog, både spelare och åskådare, fick uppleva en helg fylld av spänning och glädje.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Hej, jag är Elin Johansson, ägare och författare för fridfullresa.org. Uppvuxen i Göteborg, nu bosatt i Lund, har jag alltid varit fängslad av livets mystiska aspekter, särskilt nummermystik, horoskop, änglanummer, Ädelstenar, numerologi, meditation och änglars nummer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You might also like